DETALJI NOVOSTI

20.02.2019.

Seminar “Slamanje utvrda” u Osijeku – Izvještaj

Prošlog tjedna crkva u Osijeku je ugostila Rick Sizemore-a, brata u Kristu iz Sjedinjenih Američkih Država i njegovog pratitelja, brata Chrisa. Iako je Rick Sizemore ponavljao svoje učenje o utvrdama, mnogi od nas potvrdili su kako su ga čuli na drugačiji i jasniji način nego dosad.

Prvog dana seminara, u srijedu, 20.02. Rick je svoju propovijed započeo s uvodom o duhovnoj stvarnosti koju Biblija daje i suprotnosti koju nas život odražava u odnosu na nju, te je naveo nekoliko razloga za takvo stanje: nedostatak znanja o Božjoj rijeci, tjelesnost, utvrde i demonska zarobljenost.

Nastavio je učenjem o utvrdama te ih je definirao kao “nešto što te blokira od Božje prisutnosti, snabdijevanja i istine”. Utvrde je podijelio na kolektivne i pojedinačne te je do kraja prvog dana seminara ukratko izložio učenje o kolektivnim utvrdama koje mogu nastati grijehom vođa naroda ili samog naroda i utječu na čitave grupe ljudi.

Drugog dana seminar je nastavljen učenjem o kolektivnim utvrdama te je zaključak kako žrtve kolektivnih utvrda mogu utjecati na iste davanjem časti duhovnim (i naravnim) roditeljima u svom životu – primjer Ilije i udovice iz Sarepte. Učenje je nastavljeno izlaganjem o pojedinačnim utvrdama, kako ove djeluju te su ukratko navedeni i objašnjeni tipovi utvrda kao što su: krivi zaključci, uzvišice, grijeh, tereti, generacijsko prokletstvo i duševne veze.

Seminar je završen uz molitvu za sve prisutne, koji su oduševljeni i ohrabreni nastavili međusobno druženje i prostoru crkve. Blagoslivljamo naše drage goste i radujemo se sljedećem susretu! Milost vam i mir iz Osijeka!

PODIJELI ČLANAK