DETALJI NOVOSTI

05.02.2014.

Seminar “U Njegovoj prisutnosti i slavi” – Izvještaj

U Osijeku i Puli Bog je doticao ljude u području osjećaja, a uz odličnu riječ manifestirala su se i oslobođenja od demona, te razna iscjeljenja, pa je tako jedan brat koji je imao dugogodišnje bolove u leđima i nije se mogao savinuti primio svoje iscjeljenje. Slava Božja je bila prisutna. Razveselilo nas je i pomazanje za slavljenje, pa i kad su instrumenti i zbor utihnuli …neki nisu prestajali s pjesmom, a bilo je i novo-spašenih.

U Splitu smo imali jako dobro vrijeme. Puno spašenih, iscjeljenih i dotaknutih. Prvu službu propovijedao je pastor Pero. Govorio je o tome kako je Isus Život s velikim “Ž”. Isus je puno više od povijesne ličnost. On je živa stvarna osoba koja može donijeti život u naše situacije koliko god se one beznadne činile. Isusov Život je dovoljan da nam osigura novu šansu za život. Govorio je o tome kako je Bog njemu osobno dao novu šansu i u potpunosti mu promijenio život. Podijelio je sa prisutnima praktične načine kako doživiti taj Život. Apostol Šićko je propovijedao o Božjoj ljubavi i dobroti te se molio za ljude u potrebi.

U Zagrebu se Gospodin pokrenuo na drugačiji način: puno radosti, mira i osobnog primanja Riječi. Drugo veče Duh je zapuhao i srušio nam tim za slavljenje, a potom i mnoge druge sa iscjeljenjima, provalama suza, smijeha …Molilo se, predavalo život Bogu, klečilo i grlilo, a sve je završilo pjesmom, spontanim plesom i gromkim slavljenjem. Odužilo se do kasno u noć i nakon što smo završili službu Duh Sveti je nastavio raditi na ljudima. Različita očitovanja su se prelijevala i mnogi su bili dotaknuti — danas smo se naslušali prekrasnih zahvala i svjedočanstava. Evo djelića tog pohođenja Božjeg…

PODIJELI ČLANAK