DETALJI NOVOSTI

13.01.2009.

Victor Gutierrez u Osijeku – Izvještaj

U utorak, 13. siječnja, u KC Riječ Života u Osijeku održana je služba na kojoj je propovijedao prorok Victor Gutierrez. U prostoriji crkve bilo je zaista hladno zbog nestašice plina. Ipak, crkva je bila puna. Zanimljivo, prorok je govorio o Božjoj vatri, vatri Duha Svetog, vatri Pentekosta, koja nipošto nije jednokratno iskustvo, već nešto što kršćanin mora živjeti svaki dan.

Tako, dok su naša tijela bila u vrlo nelagodnoj situaciji, vatra Božjeg Duha zahvaćala je naše duhove, kao podsjetnik na činjenicu da je naš izvor u Bogu, a s Njim – nema krize, što je i sam prorok istaknuo.

Nešto više od deset osoba primilo je dar spasenja kao odgovor na molitvu u koju ih je Gutierrez poveo. On se također pomolio za pastore, voditelje i sve ljude koji su se našli na službi, pri čemu je velikoj većini potaknut Božjim Duhom prorokovao. Na nama, koji smo to primili vjerom, ostaje nastaviti hodati u Božjoj Riječi i očekivati ispunjenje onoga što nam je Gospodin objavio. Dakle, bit će još jako dobrih izvještaja iz Osijeka!

“Ali sve to što mi je bilo vrijedno, izgubilo je u mojoj cijeni vrijednost za me zbog Krista. Štoviše, sve sada gubi u mojoj cijeni svoju vrijednost zbog najveće prednosti: spoznaje Krista Isusa, moga Gospodina.” (Biblija, Filipljanima 3:7-8)

PODIJELI ČLANAK