DETALJI NOVOSTI

04.07.2018.

Moja mirna luka

Odmor. Nada. Mir. Riječi koje mi zvuče tako divno, poput melodije nekog nebeskog orkestra. Nakon silnog traganja, shvatila sam da zaista nije teško pronaći onaj stvarni, pravi odmor. On je oduvijek čekao na sve nas. Isto vrijedi za Nadu i Mir. Drugo im je ime Isus. U Njemu je odmor, nada, mir i sve što nam je potrebno. U Isusu se nalazi onaj, toliko potreban spokoj. To saznanje da je On moja sigurnost, moja mirna luka, moje srce ispunjava neopisivom radošću.

On je taj koji skuplja svaku moju suzu, čuje i najtiši vapaj, osjeća svaku moju bol, patnju, ali sa mnom dijeli i radost, svaki osmijeh koji prođe mojim licem. U Njegovom sam glasu zaštićena, pod Njegovim krilima sigurna, u Njegovim očima voljena. Moja je čitava vrijednost u Isusu. I to je tako predivno!

Moj Put, moja Istina i moj Život. Isus. To predivno ime koje štiti od najjače oluje, dopire do mene gdje god bila. Pronašla sam svoj mir. Napokon. Nesigurnosti nestaju, strahovi bivaju utopljeni u moru Njegove ljubavi. U toj se Ljubavi prostire vrt nade i odmora. Svi su plodovi toga vrta tako fini, tako sočni. Sve je predivno, baš onakvo kakvo treba biti. Isusovo savršenstvo. Sve se to može pronaći samo u Njemu. Samo jedan Njegov doticaj i sve je promijenjeno. Samo je jedan Njegov pogled dovoljan. Riječima se ne može opisati Isusova ljepota, ne mogu se dočarati miomirisi kojima nas okružuje.

Sve to u jednoj Osobi, mojoj mirnoj luci, Isusu.

 

Autorica: Lucija Marković

PODIJELI ČLANAK