DETALJI NOVOSTI

05.07.2018.

Ime iznad svakog imena

“Ponizio se i ostao poslušan sve do smrti, i to smrti na križu. Zato ga je Bog uzdignuo na najviše mjesto i dao mu ime koje je iznad svakog drugog imena” (Filipljanima 2:8,9).

Ime Isus – to je ime iznad svakog imena. On se ponizio, iako bezgrešan, postavši poslušan do smrti na križu. Stvarno je neopisiva ta ljubav da je Isus umro za mene i tebe da bi se On, Stvoritelj svemira, mogao družiti s nama. Ta ljubav me toliko puta utješila, pružila nadu, pomogla mi da ustanem i krenem dalje. Ta ljubav je tu za mene svaki dan.

Ista ta ljubav se želi družiti s tobom. Toj ljubavi sam predala svoje povjerenje i svoju nadu. I sada, sa zahvalnošću pišem ovo, jer mi je predrago što sam tu gdje jesam, u naručju Svevišnjega koji me voli tolikom ljubavlju koju ne mogu ni zamisliti. Ta ljubav viša je od planina, čista je i beskrajna. Da, BESKRAJNA. Ona stvarno nema kraja, uvijek je tu.

Ta ljubav pruža ti ruku. Pruža ti ruku u kojoj su mir, ljubav, radost, suosjećanje i nada. Ta ruka ti pruža toliku ispunjenost da ti apsolutno ništa drugo neće trebati osim te ruke. Savjetujem ti da čvrsto primiš tu ruku jer ona donosi samo najbolje stvari u tvoj život. Kada sam ja primila tu ruku, toliko stvari se promijenilo na bolje. Stvarno jesam sretna i ta mi je ruka uistinu pružila suosjećanje.

Toliko predivnih stvari sam primila od Osobe čije je ime iznad svakog imena. Nikad me nije napustio, nikada nije odustao i nikada neće odustati. Bio je tu za mene i nastavit će biti. Kako to mogu sa sigurnošću tvrditi? On je to rekao, a Njegova riječ jest istina.

Isusu možeš predati svoj život jer On najbolje zna što trebaš i kada. Isus ima savršeno vrijeme za sve i Njegovi su planovi bolji od tvojih. Njegovi planovi su planovi mira, a ne nesreće, da ti da budućnost i nadu (Jeremija 29:11). Odvoji vrijeme za Gospodina. On jedva čeka da čuje tvoj glas, da razgovaraš s Njim. To vrijeme neće biti uzaludno potrošeno jer se tada družiš s Isusom, Kraljem kraljeva, koji će ti se otkrivati i koji će ti povjeriti svoje planove.

 

Autorica: Petra Rupčić

PODIJELI ČLANAK