DETALJI NOVOSTI

25.10.2006.

Izmoljen od Boga

Serija fotografija o tome kako nerođeni plod pruža ruku počinju cirkulirati u studenome 2002. i smatrane su kao “fotografije godine”. Jedna od njih objavljena je na naslovnoj stranici New York Times-a kao poseban događaj.

Dr. Bruner je upravo bio pred još jednim zahvatom prenatalne kirurgije.apravio je carski rez, izvukao maternicu i učinio jedan rez kroz kojeg je namjeravao operirati malenoga Samuela.

Već je završavao intervent, koji se odvijao vrlo dobro, kad ga je Samuel, još kroz otvoreni rez, pruživši ručicu, uhvatio za prst. Cijenjeni kirurg izjavio je da je tada proživio najemocionalniji trenutak svoga života, jer kad je Samuelova ručica uzela njegov prst kao da mu je htjela zahvaliti.

On je ostao skamenjen nekoliko sekundi za vrijeme kojih je ekipa to stigla čak i fotografirati. Samuelova majka je izjavila da je plakala nekoliko dana poslije kada je vidjela te nevjerojatne fotografije. Ovo je Samuel… živi normalan život 100%

I pitamo li se još je li abortus zločin? I pitamo li se još da li Bog postoji? Na hebrejskom ime Samuel doslovno znači “izmoljen od Boga” iliti “Bog je čuo tvoju molitvu”.

PODIJELI ČLANAK