DETALJI NOVOSTI

17.02.2024.

Poruka je veća od njezinih glasnika!

Na današnji dan prije točno četiri godine, kada je Reinhard Bonnke otišao Gospodinu Isusu…

Održavao sam evangelizacijske sastanke u udaljenom području Azije. Trenutak prije mog propovijedanja te večeri primio sam WhatsApp poruku iz Indonezije o tome da je brat Reinhard Bonnke, moj mentor, prijatelj i uzor, otišao Gospodinu. Tuga je obuzela moje srce i preplavila me. Poželio sam zamoliti nekog drugog da propovijeda umjesto mene, no nitko iz moga tima to nije želio te mi je Gospodin rekao da ustanem i krenem propovijedati.

Propovijedao sam teškog srca, a mnoštvo je ljudi odlučilo predati svoje živote Gospodinu Isusu.

Poruku Evanđelja pratila su velika čudesa. Prva je izašla majka sa svojom malenom kćeri rođenom s paralizom, koja nikad u svom životu nije stajala ni hodala. Isus je dotaknuo malenu djevojčicu te je ona prohodala i trčala po prvi puta u svom životu. Da! Naš Gospodin Isus isti je i danas.

Uslijedila su brojna druga čudesa. Jedno od njih bilo je to da je jedna gluha i slijepa žena dobila savršen vid i sluh…

Nakon službe vratili smo se na mjesto gdje smo odsjeli, a činilo mi se kao da je u mojoj duši pukla brana. Slomio sam se i zaplakao zbog gubitka brata Reinharda.

Gospodin mi je tada progovorio rekavši: “Reinhard je dobro istrčao svoju trku i sada je došao doma kako bi primio svoju nagradu. Jednog ćeš dana i ti otići kući, no poruka je veća od njezinih glasnika. Ona će se nastaviti propovijedati nakon što generacija za generacijom propovjednika dođe i ode, ona će nastaviti donositi život. Želim da razumiješ da sam, premda je Reinhard otišao, ja i dalje ovdje i nikada te neću ostaviti niti napustiti. Ti također dobro trči svoju trku i slijedi me!”

Čudo tog malenog djeteta te večeri bilo mi je na veliko ohrabrenje, te ga dijelim i s vama.

Naš Gospodin Isus još je uvijek Kralj slave i neće nas nikada ostaviti ni napustiti!

 

Christopher Alam gostovat će u Zagrebu od 8. do 10. ožujka. Više informacija pročitajte ovdje.

 

Autor: Christopher Alam

Fotografija: Dynamis World Ministries

PODIJELI ČLANAK