DETALJI NOVOSTI

06.10.2023.

Sretna 30. godišnjica crkvi Riječ Života u Zagrebu i apostolu Damiru i Mariji Alić!

Sretna 30. godišnjica crkvi Riječ Života u Zagrebu i apostolu Damiru i Mariji Alić!

Koliki ste mi blagoslov svi bili i koliko vas volim. U mom ste srcu. Bila sam s vama tolike godine, od 2000. godine. Otada sam dolazila gotovo svake godine, 23 godine, osim u vrijeme covida.

Ušli ste u moje srce, silno vas sve volim i jako mi nedostajete. Među mojim ciljevima za zemlje koje sam željela posjetiti, uvijek mi je bio cilj vratiti se u Hrvatsku.

Sada kada ulazite u 31. godinu želim vam reći da je Isus ušao u svoju službu u 30. godini, Ivan Krstitelj je ušao u svoju službu u 30. godini, a levitski svećenici smatrani su dovoljno zrelima da tada uđu u službu.

Imajući to na umu, kao i to da je ovo godina otvorenih vrata, vjerujem Bogu za novi potisak u crkvi Riječ Života. A vama, apostole Damire i Marija, novi potisak, nova svježa vizija, golema, nemoguća vizija koju vam jedino Bog može pomoći ostvariti, jer znam plašt koji je na vama i na crkvi.

Vjerujem da će Bog otvoriti vrata ove godine za koja ste vjerovali. Vjerujem da će otvoriti vrata za koja niste ni znali da će ih otvoriti, da će biti iznenađenja ove godine.

Kada mislim o tebi, mislim o vođi i o crkvi koja vrši utjecaj ne samo na svoju zemlju, već i na okolno područje i na druge europske zemlje. Bog je rekao u Psalmu 2: „Zatraži samo, i dat ću ti nacije u baštinu, i u posjed krajeve zemaljske.“

Dok ulazite u svoju 31. godinu i slavite zbog onog što je bilo, napravite veliko slavlje i slavite, slavite, slavite! No zatražite od Gospodina Hrvatsku i druge nacije!

Ne znam nijednu drugu grupu koja je ostvarila utjecaj na Hrvatsku poput vas.

Moja ljubav je s vama, moj blagoslov je s vama. Neka vam Bog dadne svježu milost i svježu vjeru da mu vjerujete za velike stvari i svježu pobjedničku silu koja slama sve prepreke. Neka cvjetate i eksplodirate ove godine kao nikada do sada! A bili ste dosad odlični.

Šaljem vam veliki zagrljaj, puno ljubavi i mnoge molitve. Blagoslovi, blagoslovi, blagoslovi!

 

Autorica: Barbara Yoder, apostolica crkve Shekinah

PODIJELI ČLANAK