DETALJI NOVOSTI

02.06.2015.

Susret s ljubavlju Božjom

Gospodin kaže:

Ne postoji ništa što možeš učiniti da bi te volio više. Također ne postoji ništa što možeš učiniti da bi te volio manje. Volim te zato što te volim, zato što te volim, zato što te volim, zato što te volim, zato što te volim, zato što te volim, zato što te volim, zato što te volim, zato što te volim. Zato što sam Ja jednostavno takav. Moja priroda je da izražavam ljubav i ti ćeš uvijek biti ljubljena.

Moja ljubav se ne mijenja. Volim te 100% (postotno). Neću te više voljeti kad postaneš bolja. Upravo sada Ja te volim potpuno. I premda nemaš planova postati bolja, još uvijek te volim potpuno jer sam takav. Čak i ako nemaš planova da hodaš sa Mnom, još uvijek ću te voljeti 100% (postotno). Jer to je Moja priroda. Ja volim u sve vrijeme potpuno do kraja. Moja ljubav se ne mijenja. Ono što se mijenja jest tvoja sposobnost da primiš Moju ljubav. I danas želim utisnuti još više te sposobnosti u tebe.

Zato te izazivam – kaže Gospodin – otvori mi svoje srce! Otvori mi svoje srce i primit ćeš više Moje ljubavi nego što si ikad prije iskusila. Izazivam te – otvori mi svoje srce! Daj mi svoje srce! Daj mi sve što stoji kao prepreka između nas i Ja ću to uzeti. Uklonit ću svaku prepreku s puta. Zato što te volim takvu kakva jesi upravo sada. Volim te potpuno upravo sada kakva jesi ovog trenutka. Volim te takvu kakva jesi, zato budi voljena. Ti si ljubljena. Tvoj je posao biti nečuveno i pretjerano voljena – kaže Gospodin. Zato sam te izabrao. Zato sam usmjerio svoju ljubav na tebe, da živiš kao ona koja je nečuveno i pretjerano voljena, da primiš radikalnu ljubav koja je toliko radikalna da će raznijeti sve ono što si dosad mislila da ljubav je.

I znaj – kaže Gospodin – Ja ću te voljeti silno sve dane tvoga života. Jer ja ne znam drugačije – Ja sam takav. Takav ću uvijek biti – zato što Ja Jesam. Obećao sam da ću biti takav. Ja sam Onaj koji te voli pretjerano. I ti mi možeš uzvratiti ljubavlju koju ti dajem. I ti mene možeš voljeti pretjerano, s tom istom ljubavlju kojom te darivam.

Znaj ovo – kaže Gospodin – možeš Me voljeti samo onoliko koliko voliš samu sebe. Zato moja ljubav dolazi da te oslobodi od tebe same, da te oslobodi od načina kakvom vidiš samu sebe, da te oslobodi od sićušnosti svog razmišljanja o samoj sebi. Moja ljubav dolazi da te oslobodi od odbačenosti, i srama, i niskog samopoštovanja, i beznađa i povreda.

Jer kad te Ja promatram –kaže Gospodin – vidim nešto što volim, vidim nekoga koga mogu voljeti neuobičajeno snažno.

Ima toliko toga čime te želim darivati, toliko toga što ti želim dati. Želim te odvesti na toliko mjesta u Svom srcu, no ne možeš ići tamo sve dok mi ne dopustiš da te volim!

Moja ljubav za tebe uklonit će svaku prepreku, srušit će svaki zid koji se podigao.

I znaj ovo: Moja ljubav uništava strah, moja ljubav mrzi strah, Moja ljubav će se boriti protiv straha, borit će se protiv straha u tebi, borit će se protiv straha oko tebe. I ako danas postoji neki strah u tebi, znaj da nisi pohranila Moju ljubav u sebe, jer Moja ljubav izgoni strah. Ne postoji strah tamo gdje sam Ja prisutan, jer Moja ljubav istiskuje strah.

Ljubljena, ti si Moja ljubljena, Ti si Moja voljena.

Kada vidim sebe u Tvojim očima, ne moram se truditi. Kada vidim sebe u Tvojim očima, tako je lako voljeti Te, Bože. Umovi ljudi mogu vidjeti kako sam ljupka izvana, ali srce Božje me vidi kao Njegovu ljepotu. I više mi nije teško voljeti samu sebe. Dođi i nauči me kako da se volim.

 

Autor: Graham Cooke

PODIJELI ČLANAK