DETALJI NOVOSTI

19.11.2023.

Svjedočanstva ozdravljenja

Kaja

Vjerujem da je Bog onaj koji daje zdravlje i zato dijelim s vama svjedočanstvo svoga ozdravljenja koje sam nedavno doživjela. Na čelu sam imala izraslinu, jednu veliku kvrgu. Kao dijete sam se udarila i na mjestu udarca ostala je mala kvrga, sve vrijeme nije me boljelo i nisam obraćala pažnju na nju. Nekoliko godina unatrag, malo po malo, ta je izraslina počela rasti i postajala je veća. Uz sve to, nehotice sam se i više puta udarila baš u to mjesto. Neko vrijeme pokrivala sam to mjesto pramenovima kose na čelu, ali bilo mi je sve teže sakriti tu sve veću nepravilnost na glavi. Na moju žalost bivala je sve veća.

Mnogi su mi predlagali rješenje kirurškim zahvatom koji se može učiniti ambulantno, bez boravka u bolnici. Jednom prilikom upitala sam svoga liječnika opće prakse za mišljenje, a on mi je dao uputnicu i uputio me liječniku kirurgu. Ipak, nisam se odlučila za kirurški zahvat, a uputnica je stajala kod kuće. Duboko u sebi, molila sam se za iscjeljenje – da kvrga nestane. Želja mi je bila da i ja mogu potvrditi vjeru u Boga kroz molitvu i svjedočiti o vjernosti i čudotvornosti našeg Boga. Hranila sam i jačala svoju vjeru na temelju biblijskih stihova i razmišljala o tome kako Bog nije pristran. U Bibliji sam čitala kako je Isus ozdravljao bolesne i čula sam svjedočanstva onih koji su doživjeli svoje ozdravljenje.

To mi je bila potvrda da će i mene sigurno iscijeliti, a na meni je da se pouzdam u Njegovu dobrotu i jačam svoju vjeru. Sjetila sam se svjedočanstva jedne sestre iz moje crkve koja je svjedočila pred zajednicom kako ju je Isus ozdravio: izraslina koju je imala na leđima je u potpunosti nestala.

Vrijeme je prolazilo, a kada bih se pogledala u ogledalo vidjela bih tu kvrgu na svojoj glavi. Molila sam vjerujući Božjoj Riječi da je Isus živ, da je Njegova Riječ istina i da kao što je nekad, i danas ozdravlja sve one koji Mu vjeruju i predaju svoj život. Kao što je Isus naredio da se osuši besplodna smokva i ja sam riječima objavljivala nestanak te suvišne izrasline.

Ustrajno sam molila, vjerovala i čekala… Znala sam da problem nije u Božjem čudu – Bog može oživjeti i mrtve! Bilo je potrebno samo vjerovati jer: “Sve je moguće onome koji vjeruje.” A onda, jednoga dana kada sam se pogledala u ogledalo – moje je čelo bilo čisto! Kvrge na čelu više nije bilo – nestala je! Jedino što je ostalo je nekakav mali ožiljak kao nakon operacije.

Radosna sam i zahvalna Bogu zbog moga iscjeljenja i prilike da svjedočim o Božjoj dobroti i ljubavi, jer je Isus zaista Bog čudesa i Njemu je baš sve moguće. U vremenu iščekivanja hrabrila sam se slušajući i čitajući o mnogim svjedočanstvima ozdravljenja, zato je moja molitva da se oni koji budu čitali moje svjedočanstvo ohrabre i vjeruju Bogu za čudo u svojoj potrebi.

 

Dijana

Kroz vjeru u Isusa oslobođena sam od tjeskobe koja je izazivala gušenje u prsima i više ne pijem toliko tableta protiv bolova, a injekcije mi više nisu potrebne. Bolje čujem nakon spasenja i bolje mi je stanje što se tiče paradentoze.

 

Vesna

Liječnici su mi rekli da neću moći govoriti nakon operacije glasnica, a danas pjevam u crkvenoj grupi za slavljenje jer me Isus iscijelio. Neko vrijeme mučila me je opasna alergija, ali zbog stalne molitve s vremenom je nestala. Iako se ozdravljenje nije pokazalo odmah, nisam htjela odustati već sam stalno izlazila na molitvu u crkvi i danas sam slobodna od bolesti!

 

Josipa

Bila sam potresena dijagnozom raka kože kod moje kćeri i kad sam to saznala odmah sam počela ispovijedati ono što govori Božja Riječ. Govorila sam riječi ozdravljenja u Isusovo ime za nju i vjerom objavljivala da je već zdrava i iscijeljena u Isusu Kristu. Na crkveni sastanak ponijela sam jednu maramu i tražila molitvu za ozdravljenje kao što je zapisano u biblijskim izvještajima rane crkve. Dala sam joj taj rubac nad kojim se molilo i sada je zdrava.

 

Josip

Imao sam sportsku ozljedu gležnja i nakon polaganja ruku i molitve uskoro je prošlo!

 

Renata

Bolovala sam od reumatoidnog artritisa i imala dosta muke zbog ove bolesti. Nakon jednog crkvenog sastanka i molitve gostujućeg službenika nemam više bolove u zglobovima i zdrava sam!

 

Maša

Od malena sam imala problema s mokraćnim traktom. Mučile su me stalne upale i prisutnost bakterije Escherichia. Bila sam na operaciji zbog refluksa u mokraćnom traktu. Tražila sam molitvu starješina u crkvi i nakon molitve u roku od dva dana sve je prošlo: svi bolovi, neugode, upala i bakterija i već sam

 

Pripremila: Paola Starčić

PODIJELI ČLANAK