DETALJI NOVOSTI

30.12.2020.

30.12.2020.

Na početku 2020. vjerujem da nam je Bog dao riječ (prije nego što su krenule “nevolje”): “Dolaze vremena velikih promjena. Ali gledajte na mene. Ja sam Bog koji se ne mijenja – isti jučer, danas i zauvijek. Drži pogled na meni. Hodaj sa mnom, drži moju Riječ i proći ćeš. Bdijte i molite!”

Želim ohrabriti sve vjerne, sve one koji su u Kristu Isusu: ne bojte se! Ne bojmo se! Bog je s nama! Vjerujmo njegovoj Riječi, njegovim obećanjima!

U Kristu, sva obećanja Božja jesu: Da i amen!

Ako se i nebo i zemlja trese, Bog je s nama! Bog izvodi sve na dobro onima (nama) koji ga ljube. Nemajmo straha, jer Bog je veći od svih i svega (Isus to kaže u Ivanu 10:29). Nastavimo tražiti njegovo lice. Nastavimo vjerovati i ispovijedati njegovu Riječ. Pouzdajmo se u njega!

U Psalmu 125:1 piše: “Oni koji se pouzdaju u Gospoda bit će kao gora Sion koja se ne može pomaknuti, već ostaje zauvijek.”

Bog je vjeran, istinit, nikada nas neće napustiti niti ostaviti. On je dobar otac.

Psalam 46:1-2: “Bog nam je utočište i snaga, pomoć lako dostupna u nevoljama. Zato se bojat’ nećemo ako se i zemlja pomakne, ako se i gore u srce morsko sruče.”

Isus kaže u Mateju 24:35: “Nebo i zemlja će proći, ali riječi moje neće proći.” Zato, vjerujmo njemu i njegovoj Riječi! I kao što nam je rekao, uvijek i u svemu dajmo hvalu Gospodinu. Slavimo ga, ljubimo ga i iskazujmo ljubav drugima. A on izvodi sve na dobro onima koji ga ljube!

I za kraj, sjetimo se stihova iz proroka Habakuka 3:17-19: “Ako i smokva ne bude cvala i na lozi ne bude roda, ako i trud s maslinama podbaci i polja ne donesu hrane, ako i ovaca nestane iz tora i u stajama ne bude goveda, ja ću se ipak radovati u Gospodu, veselit ću se u Bogu spasenja mojega. Gospod, Gospodin, moja je snaga; i daje mi noge kao u košute, i vodi me u moje visine.”

 

Autorica: Marija Alić

PODIJELI ČLANAK