DETALJI NOVOSTI

19.11.2023.

Bog i danas iscjeljuje!

’’Hvalite Gospoda, svi narodi, slavite ga svi puci! Jer silno je prema nama milosrđe njegovo, i istina Gospodnja traje dovijeka. Slava Gospodu!’’ (Psalam 117)

Psalam 117. najkraće je poglavlje u Bibliji i poziva nas da dajemo hvalu Bogu i objavljujemo Njegovo veliko milosrđe i vječnu istinu. Ovim svjedočanstvom i ja želim hvaliti moga Gospoda i zahvaliti Isusu što me je iscijelio i oslobodio me od velikih bolova! Jedno jutro, prije nekoliko mjeseci, probudila sam se s tako jakim bolovima u križima da nisam mogla ustati iz kreveta. Nisam se mogla niti pomaknuti. Nikada do tada mi se tako nešto nije dogodilo. I ranije sam povremeno imala bolove u donjem dijelu leđa, osobito za vrijeme redovite mjesečnice, ali nikada nisu bili tako intenzivni i jaki.

Nakon tri dana velikih bolova, javila sam se svojoj liječnici. Prepisala mi je jake tablete od kojih mi je bilo muka, ali sam se nakon uzimanja lijeka mogla barem pomalo kretati. Desetak dana uopće nisam izlazila iz kuće. Želim reći da sam u toj situaciji molila, ispovijedala Riječ i vjerovala Bogu za iscjeljenje!

Baš u to vrijeme primila sam vijest da će jedan poznati propovjednik gostovati u Budimpešti, u tamošnjoj Crkvi Vjere. Benny Hinn je međunarodni službenik poznat po svojim darovima u službi i često govori o tome kako Bog želi ozdraviti bolesne. Odmah sam znala da trebamo otići tamo! Krenuli smo na put do Budimpešte i vožnja je za mene bila dosta naporna. Ispružila sam se na naslon svog sjedala, ali još uvijek sam imala jake bolove.

Služba s pastorom Benny Hinnom je bila odlična. Između ostalog, govorio je i o Duhu Svetome. Kada je poveo slavljenje, osjetila sam snažnu Božju prisutnost. Nakon propovijedi i slavljenja krenula je molitva za bolesne. Nije bilo polaganja ruku, nego molitva s propovjedaonice za sve koji su vjerovali i trebali ozdravljenje od svojih bolesti. Dok smo svi molili i pjevali odjednom sam na svome mjestu osjetila kako me više ništa ne boli! Sva bol koja me je netom prije još uvijek mučila u jednom trenutku je nestala! Slava i hvala Bogu! Počela sam se saginjati, okretati, skakati… nije bilo ni traga boli!

Želim napomenuti i to da nakon ovog iscjeljenja uopće više nemam bol u križima – čak niti za vrijeme mjesečnica! Kada Bog iscijeli, On iscijeli potpuno! Vjerujem da mi je Bog dao zdravlje i zato Njemu dajem svu slavu i hvalu. Želim ohrabriti i sve čitatelje. Budite sigurni da je ovo istina: Bog je dobar Bog! Bog je živi Bog! Bog iscjeljuje i danas! Bog čini čudesa i danas! Biblija kaže da je Isus isti jučer, danas i zauvijek! (Hebrejima 13:8)

I kao što psalam s početka ovog članka kaže: “… istina Gospodnja traje dovijeka”. Istinu možeš naći u Bibliji, jer to je Božja Riječ! Istina je da BOG DAJE ZDRAVLJE! (Izlazak 15:26) Ako trpiš bilo kakve bolove, ako te muči neka bolest, vjeruj Bogu! On iscjeljuje! On djeluje kada Mu mi vjerujemo. Mi ne znamo kako i kada će Bog to učiniti, ali vjerujmo da MOŽE, i da HOĆE! I doživjet ćemo i vidjet ćemo djelovanje Božje i ispunjenje naše potrebe!

Dragi čitatelju, moja je molitva da te Bog dotakne i pohodi te, da čitajući ovaj članak vjera dođe u tvoje srce kako bi i ti od Boga primio ispunjenje svoje potrebe! Na kraju, želim navesti još jedan biblijski citat, pravu istinu koja traje dovijeka i koja nam otkriva ono što nam Bog svima želi: ‘‘Ljubljeni, želim ti u svemu dobro i da budeš zdrav, kao što je dobro duši tvojoj.’’

 

Autorica: Marija Alić

PODIJELI ČLANAK