DETALJI NOVOSTI

08.07.2021.

Žig zvijeri i cijepljenje

“Ona postiže da svi – mali i veliki, bogati i siromašni, slobodni i robovi – prime žig na desnicu ili na čelo…” (Otkrivenje 13:16)

Nevjerojatno je to koliko vjernika je uvjereno da je cijepljenje povezano sa žigom zvijeri. Kao da uopće nikada nisu čitali i razmišljali o onomu što piše u Bibliji. Zbog toga još jedanput navodim biblijski redak koji govori baš o žigu zvijeri. Ako pogledate biblijski tekst, vidjet ćete da se žig prima na desnu ruku ili na čelo. A gdje se cjepivo prima? Na rame lijeve ruke. Dakle cjepivo ne može biti žig zvijeri jer se ne prima na desnicu ili na čelo.

Pored toga Pismo kaže: “Za njima eto i trećeg anđela koji je glasno vikao: ‘Tko god štuje Zvijer i kip njezin, te primi žig na čelo ili ruku'” (Otkrivenje 14:9, vidi i 14:11, 16:2, 19:20).

Dakle, ne samo da osoba treba primiti žig zvijeri na desnicu, ona također treba štovati zvijer i klanjati joj se.

Budući da se od ljudi ne traži da se klanjaju nekom kipu ili da štuju zvijer, teorija o cijepljenju i žigu zvijeri je potpuno promašena stvar. To vidimo jasno iz gore navedenih biblijskih navoda.

Sjećam se teorija da je Gorbačov antikrist i da on ima žig zvijeri na sebi. Takve teorije i duhovni ushit zanesenjaka su se pokazale potpunim promašajem. Kao što će i ova te slične stvari. Zato sam i rekao da antivakseri su potaknuti ili super duhovnošću ili sklonostima teorijama zavjere. Oni ne slijede biblijsko učenje već nešto i nekoga drugoga.

 

Autor: Damir Šićko Alić

PODIJELI ČLANAK