DETALJI NOVOSTI

06.02.2020.

Bog je učinio čudo!

Prije nekoliko godina ostala sam bez supruga i to je za mene bilo jako bolno razdoblje. No, život se mora živjeti i sve se nastavlja dalje, ali drugačije, sve obveze koje život donosi moraš rješavati sam.

Sučena s činjenicom da moram sama s jednom plaćom podmirivati sve troškove koje smo inače podmirivali s naše dvije plaće, nije bilo lako. Voljela sam nakit i kroz vrijeme sam skupila ponešto tog nakita u kući. Počela sam neke komade prodavati i tako dopunjavati financijski nedostatak. Tako sam lakše podmirivala sve tekuće troškove, neke kvarove, popravke u kući i slično.

Kad je Isus postao moj Spasitelj postala sam svjesna potrebe da uložim svoj život u Njegovo djelo. Od početka svog kršćanskog života bila sam nepokolebljiva i vjerna u odvajanju desetine i u davanju svojih prinosa da budu poput sjemena koje donosi žetvu. Vjerovala sam Bogu za Njegovu pomoć i u novim okolnostima koje su nastale u mom životu. Znala sam da će Bog vjerno odgovoriti na moju vjernost Njemu.

Jednog dana desio se neki kvar na autu i mehaničar mi je rekao da će to dosta koštati. Auto mi je bio stalno potreban i stoga nisam dvojila o tome da započnem popravak. To je bio neplanirani izdatak i zato sam morala prodati još jedan lančić iz moje zbirke nakita. Nekako nisam bila sretna zbog toga, pomalo tužna krenula sam u zlatarnu. Ali na tom putu, čula sam tihi glas u sebi: “IDI U BANKU”. Nisam odmah pomislila da bi to mogao biti glas Duha Svetog, nego sam i dalje nastavila putem prema zlatarni. Opet se ponovio taj tihi glas: “IDI U BANKU!”. Nastavila sam putem, ali sada sam poslušala riječ koju sam primila i krenula prema banci. Cijelim putem sam razmišljala: “Što ću u banci? Štednju koju sam započela još ne mogu podići”, nije mi bilo jasno. Kada sam stigla u banku službenici sam ispričala o mojoj potrebi i pomislila sam da će mi ponuditi neki mali gotovinski kredit. No, ona me je upitala: “A, što će te učiniti s ovim devizama?”. Sva u čudu odgovorila sam da nemam nikakve devize, ali mi je ona odgovorila da su devize na mom računu. “Da, gospođo, imate novac na računu, da nije neki polog od prošlih kredita ili nešto drugo?”. Nije mogla utvrditi porijeklo tih deviza i rekla mi je da to mora istražiti Komisija i zatim će mi javiti kroz par dana. Nakon njenog zaključka o provjeri ponovno sam pomislila da nema ništa od toga. Sigurno će vidjeti da su ta sredstva nekom greškom na mojem računu i gotovo! Ali, za tri dana nazvali su iz banke i javili da nikako nisu mogli otkriti porijeklo tih deviza. Nisu imali nikakvu poveznicu s nekim izvorom i ja sam mogla s tim raditi što hoću jer je na mojem računu. Možete samo zamisliti moju radost s druge strane žice. “Jeeee, hvala Ti Isuseeeee!!!”.

Znala sam da je Bog učinio čudo jer je On Bog čudesa. Bog mi je pomogao da riješim svoj problem i platim troškove popravka automobila, a još sam imala novca da mogu dati svoj prilog u crkvu. SVA SLAVA ISUSU!

 

Autorica: Janja

PODIJELI ČLANAK